Om oss

Evidensbaserade sjukvårdsutbildningar för alla behov

Som utbildare inom vård har som främsta mål att leverera effektiva och omfattande kurser och utbildningar i sjukvård till företag, grupper och föreningar.

Våra utbildare har alla gedigen kompetens och lång erfarenhet inom sina respektive expertområden, och brinner för att föra sina kunskaper vidare för att rädda liv. Som företag drivs vi alltid av senaste vetenskapliga evidens, eftersom livräddning kräver relevant och konstant uppdaterad kunskap. Vi vidareutbildar oss fortlöpande för att alltid vara säkra på att vi erbjuder utbildningar av absolut högsta kvalitet.

Skräddarsydda tillfällen

Vi är mycket medvetna om att alla organisationer är olika och därmed har olika behov. Vi utreder era önskemål och behov i samråd med er och levererar därefter skräddarsydda utbildningar så att ni och era medarbetare tillgodogör er precis den kunskap ni behöver och får ut maximalt av er utbildning.

Vi ger er goda teoretiska grunder för att sedan lägga mycket fokus på praktiska moment - det hjälper den livsviktiga utbildningen att stanna kvar i medvetandet under lång tid.

Kvalitetssäkrade utbildningar

Vi kvalitetssäkrar kontinuerligt vårt arbete för att kunna garantera att vi levererar tjänster som både vi och kunden känner oss nöjda med. Kvalitetsmålen vi sätter för oss själva är en naturlig del i vår värdegrund, och kvalitetsarbetet en process i ständig framåtrörelse.

Vårt löfte till er:

  • Genom lyhördhet och flexibilitet inför kundens önskemål och behov skapar vi mervärde för våra uppdragsgivare.
  • Vi arbetar i gemenskap med kunden för att nå önskat resultat.
  • Vi arbetar kontinuerligt och aktivt med att skapa kostnadseffektiva lösningar där kvalitet alltid går före kvantitet.
  • Vi säkerställer att vi levererar i enlighet med våra och kundens kvalitetskrav genom att kontinuerligt följa upp och mäta kvaliteten på alla våra tjänster.

Är ni i behov av flexibel och kompetent personal?

Vi erbjuder även konsulter inom vård och omsorg. Även här ligger vårt fokus på kvalitet - vi tror starkt på idén om rätt person på rätt position.

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att matcha din förfrågan med rätt kompetens. Uppföljning och kvalitetssäkring är en naturlig och självklar del i vårt arbete, vi vill alltid vara säkra på att du är nöjd med både vårt och konsultens arbete.

Glöm inte - Även grundläggande kunskaper och färdigheter inom akutsjukvård räddar liv. Kontakta oss idag!

Gediget utbud av utbildningar